Cake met sinaasappel en chocolade

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

330 gm mix voor cake 150 gm boter 3 eieren 230 gm in stukjes gesneden gekonfijte si; naasappelschillen 200 gm bakvaste chocoladedruppels 15 ml curacao 1 afdekgelei abrikoos Voor 2 rechthoekige, kartonnen cakevor-men van 20 cm. Roer de boter mals, voeg de eieren toe en doe dan de mix voor cake erbij. Meng de gekonfijte sinaasappelschillen, de chocoladedruppels en de curagao met een spatel door het cakebeslag. Doe het beslag in de cakevormen en bak de cakes 40 a 45 minuten in een voorverwarmde oven op 190°C. Laat het gebak bij voorkeur een nacht liggen. Verdeel nog wat gekonfijte sinaasappelschil gelijkmatig over de bovenkant van de cakes. Verwarm 1 eetlepel afdekgelei met 3 eetlepels water en strijk deze gelei over de cakes, zodat je een mooie glans krijgt.

Cake met sinaasappel en chocolade is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade zandkoekjes
95 min
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Fruitychoco lekkernijen
Nagerecht
Bekijk recept

Chocoladetoetje
100 min- Nagerecht
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept
Ontbijtcake met noten en banaan
15 min
Bekijk recept
Chocoladefondue
Nagerecht
Bekijk recept