650 gm zwarte kersen 50 gm pistachenootjes 100 gm bitterkoekjes 150 gm lange vingers 150 gm zachte boter 150 gm poedersuiker 6 eieren 1 geraspte schil van 1 sinaasappel 1 geraspte schil van 1 citroen 1 kaneel 1 poedersuikerVoorbereiding stijd: 40 minuten, plus de tijd om het toetje te laten afkoelen.Voorbereiding stijd: 10 minuten, plus 10 minuten in de uitgeschakelde magnetron. Was de kersen, laat ze uitlekken en ontpit ze. Pel de pistachenootjes en hak ze grof. Verkruimel de bitterkoekjes en de lange vingers. Bestrijk een tulbandvorm geschikt voor de magnetron met boter, bestrooi hem met l eetlepel van het koekgruis en schud de overtollige kruimels eruit. Doe de resterende boter in een kom, zeef de poedersuiker erover en klop met een mixer op de hoogste stand tot een romig mengsel is verkregen. Splits de eieren en houd de eiwitten apart. Meng de eidooiers één voor één met de sinaasappel- en citroenrasp, snufje kaneelpoeder, de pistachenootjes en de kersen door het boter-suikermengsel. Klop de eiwitten zeer stijf en spatel ze door het mengsel. Schep het puddingmengsel lepel voor lepel in de vorm en voorkom luchtbellen. Strijk de bovenzijde glad, dek de vorm af met magnetronfolie en zet hem 10 minuten in de magnetron op de hoogste stand. Draai de vorm vier keer een kwartslag. Laat de pudding na afloop nog 10 minuten in de uitgeschakelde magnetron staan. Laat haar afkoelen, stort haar op een serveerschaal, bestrooid roet wat poedersuiker.