2 friszure appels 1 banaan 20 gm boter of margarine 60 gm blanke rozijnen (zakje a250 g, ah; ) 8 kapitein koek piratenpannenkoeken 250 gm fromage fra‹s (roomkaas, bakje a; 150 g, ah) 3 eetlepels vloeibare honing (flesje, 250 ml,; mellona) Bereiden: Appels schillen, klokhuis verwijderen en in dunne plakjes snijden. Banaan pellen en in plakjes snijden. In koekenpan boter verhitten en appel zachtjes bakken. Rozijnen ca. 1 minuut meeverwarmen. Appel en rozijnen uit pan scheppen en banaan in achtergebleven vet bakken. Pannenkoeken verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Met de acht pannenkoeken laagjes maken met daartussen opeenvolgend: roomkaas, appel met rozijnen, roomkaas, banaan, roomkaas, appel met rozijnen en roomkaas. Ieder fruitlaagje besprenkelen met honing. Laatste pannenkoek bestrooien met sterrenstrooisel (uit pak).Voorbereiding stijd: ca. 30 minuten Bevat per eenpersoonsportie: 815 kilocalorieën eiwit 14 g vet 48 g koolhydraten 83 g WIJNCATEGORIE: 4 Friszoete tot halfzoete witte wijnen. Niersteiner Kabinett