Pannenkoekentaart

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

2 friszure appels 1 banaan 20 gm boter of margarine 60 gm blanke rozijnen (zakje a250 g, ah; ) 8 kapitein koek piratenpannenkoeken 250 gm fromage fra‹s (roomkaas, bakje a; 150 g, ah) 3 eetlepels vloeibare honing (flesje, 250 ml,; mellona) Bereiden: Appels schillen, klokhuis verwijderen en in dunne plakjes snijden. Banaan pellen en in plakjes snijden. In koekenpan boter verhitten en appel zachtjes bakken. Rozijnen ca. 1 minuut meeverwarmen. Appel en rozijnen uit pan scheppen en banaan in achtergebleven vet bakken. Pannenkoeken verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Met de acht pannenkoeken laagjes maken met daartussen opeenvolgend: roomkaas, appel met rozijnen, roomkaas, banaan, roomkaas, appel met rozijnen en roomkaas. Ieder fruitlaagje besprenkelen met honing. Laatste pannenkoek bestrooien met sterrenstrooisel (uit pak).
Voorbereiding
stijd: ca. 30 minuten Bevat per eenpersoonsportie: 815 kilocalorieën eiwit 14 g vet 48 g koolhydraten 83 g WIJNCATEGORIE: 4 Friszoete tot halfzoete witte wijnen. Niersteiner Kabinett

Pannenkoekentaart is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Pannenkoekentaart met gekaramelliseerde appel
35 min
Bekijk recept
Pannenkoekentaart met brie en honing
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pannenkoekentaart met aardbeien
Nagerecht
Bekijk recept
Hartige pannenkoekentaart
10 min Nagerecht
Bekijk recept

Pannenkoekentaart met gekaramelliseerde appel
35 min
Bekijk recept
Pannenkoekentaart met brie en honing
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pannenkoekentaart met aardbeien
Nagerecht
Bekijk recept
Hartige pannenkoekentaart
10 min Nagerecht
Bekijk recept