Provençaalse soesjes

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

4 niet te grote soesjes 100 gm gekookte rundertong 1/2 gele paprika 1 enkele stengels bleekselderij 1 vleestomaat 1 eetlepel (olijf)olie 1 theelepel provençaalse kruiden 1 peper 1 zout 4 eetlepels maïskorrels 1 veldsla 1 tomaatjes Snijd de rundertong in lange reepjes. Maak de groenten schoon. Snijd de paprika in blokjes, de bleekselderij in plakjes en de tomaat in stukjes. Bak de bleekselderij en de paprika in de olie een paar minuten en voeg dan de stukjes tomaat toe. breng op smaak met peper, zout en de Provençaalse kruiden. Schep er de maïs en de reepjes rundertong door en laat alles nog even warm worden. Leg de soesjes in de oven tot ze knapperig en warm zijn. Vul ze met de groenten en serveer ze direct. Garneer ze met wat veldsla en de halve (kleine) tomaatjes.

Provençaalse soesjes is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Hazelnootsoesjes met ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Gefrituurde olijf-aardappelsoesjes
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kaassoesjes
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Stap-voor-stap soezen bakken
15 min Gebak
Bekijk recept

Olijfolie met Provencaalse aromas
Bekijk recept
Provençaalse velouté met mosselen
35 min
Bekijk recept
Provençaalse ratatouille
Bijgerecht
Bekijk recept
Provençaalse pasta met tonijn en tomaat
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept