4 niet te grote soesjes 100 gm gekookte rundertong 1/2 gele paprika 1 enkele stengels bleekselderij 1 vleestomaat 1 eetlepel (olijf)olie 1 theelepel provençaalse kruiden 1 peper 1 zout 4 eetlepels maïskorrels 1 veldsla 1 tomaatjes Snijd de rundertong in lange reepjes. Maak de groenten schoon. Snijd de paprika in blokjes, de bleekselderij in plakjes en de tomaat in stukjes. Bak de bleekselderij en de paprika in de olie een paar minuten en voeg dan de stukjes tomaat toe. breng op smaak met peper, zout en de Provençaalse kruiden. Schep er de maïs en de reepjes rundertong door en laat alles nog even warm worden. Leg de soesjes in de oven tot ze knapperig en warm zijn. Vul ze met de groenten en serveer ze direct. Garneer ze met wat veldsla en de halve (kleine) tomaatjes.