Taart met confituur van druiven en noten

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

----DEEG---- 1 kopje olie 1 eierooier 2 eetlepels suiker 2 zakjes vanillesuiker 1/2 zakje gedroogde gist 250 gm bloem ----GARNITUUR---- 250 gm confituur van druiven en noten Vermeng alle ingredi‰nten met een glas water in een kom en voeg er geleidelijk bloem aan toe om zonder kneden een smeu‹g deeg te krijgen. Rol het deeg op een met bloem bestrooide plank uit tot een dikte van 1/2 cm en doe het in een licht geoliede taartvorm. (Bewaar een beetje deeg om de taart mee te versieren.) Verwarm de confituur van druiven en noten al roerende met een houten lepel gedurende enkele minuten op een laag vuur en bedek het deeg er vervolgens mee. Rol de rest van het deeg uit en snijd er met een deegradertje gekartelde reepjes van 1 cm breed van, die u kruiselings op de taart legt. Laat de taart in ongeveer 20 minuten gaar worden in de op gasovenstand 4 … 5 of 140 §C voorverwarmde oven. Als u met dezelfde ingredi‰nten kleine taartjes wilt maken, kunt u kleine taartvormen gebruiken. Versier deze taartjes op dezelfde manier door er twee dunne deegreepjes op te leggen. Laat ze in de voorverwarmde oven in ongeveer 20 minuten gaar worden. Zie recept Confituur van druiven en Noten voor de vulling.

Taart met confituur van druiven en noten is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Brie-walnotentaartjes met honing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nougat met noten en cranberry's
45 min Gebak
Bekijk recept
Kerstgranola met cranberry's, koffie, noten en chocolade
10 min
Bekijk recept
Egyptische om ali
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Taart met rode pompelmoezen
Nagerecht
Bekijk recept
Slagroomtaart
50 min Gebak
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische taart met prei
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept