600 g (diepvries) gemengd rood fruit 100 g witte basterdsuiker 10 sneetjes oud witbrood of maïsbrood een flink toef slagroom of griekse; yoghurt vanillesuikerVoorbereiding swijze Meng 600 g (diepvries) gemengd rood fruit met 100 g witte basterdsuiker en laat het fruit minstens een uur staan (laat bevroren fruit helemaal ontdooien). Snijd de korstjes van 10 sneetjes oud witbrood of maïsbrood. Leg 2 sneetjes naast elkaar in een kleine cakevorm. Verdeel een kwart van het fruit met vocht in de vorm. Leg hier weer 2 sneetjes op en verdeel er weer een kwart van het fruit over. Herhaal dit nog 2 keer en leg er dan de laatste sneetjes op. Druk het geheel goed aan, dek het af met plasticfolie en leg er een conservenblik op. Zet de cake nu minstens een dag - liever 2 dagen - in de koelkast. Keer de cake de volgende dag op een platte schaal en serveer de plakjes met een flinke toef slagroom of Griekse yoghurt vermengd met vanillesuier. Strooi er desgewenst poedersuiker overheen.