Kwark-Dilletaartje Met Roodbaars

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

4 plakjes diepvriesbladerdeeg, ontdooid 150 gram roodbaars, of vis naar keuze 2 eieren 2 eetlepels fijngehakte dille 1 dl kwark peper en zout Vet 4 eenpersoonsovenvormpjes van circa 10 cm doorsnede in en bekleed de bodem en wanden met bladerdeeg (rol het deeg eventueel iets uit als de vormpjes te groot zijn). Prik met een vork gaatjes in de bodem. Snijd de vis in blokjes en verdeel over de deegvormpjes. Klop de eieren los en roer er de dille en de kwark door. Breng op smaak met peper en zout. Schenk het mengsel over de vis en bak de taartjes in een op 220ºC voorverwarmde oven gaar en goudbruin, circa 25 minuten.

Kwark-Dilletaartje Met Roodbaars is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Visblokjes met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kikkererwten met roodbaars in saffraanbouillon
30 min-
Bekijk recept
Roodbaars met komkommersalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Crumble met roodbaars, venkel en courgette
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Filokaneelkoekjes met kwark
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Abrikozen blechkuche
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vanilletaartjes met gekarameliseerde vijg
15 min Nagerecht
Bekijk recept