Ciabatta met fricandeau en ricotta

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

2 radijsjes 1 bosuitje 40 gm ricotta 1 (versgemalen) peper 1 zout 1 mini ciabatta 2 plakjes varkensfricandeau
Voorbereiding
swijze: Was en snipper de radijsjes. Maak het bosuitje schoon en snij in ringetjes. Vermeng de ricotta met de radijs en ui. Breng op smaak met peper en zout. Snij de ciabatta open en leg de plakjes fricandeau op 1 helft. Verdeel het ricottamengsel erover. Heerlijk met een kopje espressokoffie Serveertips: 360 kcal 25 g eiwit 11 g vet waarvan 4 verzadigd 39 g koolhydraten Dit recept is opgegeven door: bellie :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :

5.01.2003 :Fingerprint : 26450885,459711175,Kalorio

Ciabatta met fricandeau en ricotta is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet & munt-citroenricotta
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddenstoelentaart met spek
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bonensoep met ciabatta
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Panzanellasalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Millefeuille van rode bietjes en mozzarella, vinaigrette met pancetta
Voorgerecht
Bekijk recept