Magere hamburgers

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 ui 4 takjes peterselie 400 gm rundertartaar 3 eetlepel(s) tomatenketchup 1 peper 1 zout 2 eetlepel(s) zonnebloemolie
Voorbereiding
swijze: Pel en snipper de ui. Knip de peterselie fijn. Meng de tartaar in een kom met de ui, tomatenketchup, peper, zout en peterselie. Vorm van het gehakt vier ballen en druk deze plat zodat hamburgers van ruim 1 cm dik ontstaan. Verwarm de grill voor. Leg de hamburgers op een stuk ingevet aluminiumfolie op het rooster en bestrijk ze met een beetje olie. Schuif het rooster in de hoogste richel onder de grill en laat de bovenkant van de hamburgers in ongeveer 5 minuten bruin kleuren. Keer de hamburgers om en bestrijk de bovenkant met een beetje olie. Laat ook deze kant in ongeveer 4 minuten bruin kleuren. Serveer de hamburgers met ketchup of mosterd eventueel op een warm broodje. Serveertips: evt knoflook toevoegen 155 g kcal 22 g eiwit 10 g vet waarvan 3 gr verzadigd 4 g koolhydraten Dit recept is opgegeven door: bellie :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :

5.01.2003 :Fingerprint : 26450885,459711196,Kalorio

Magere hamburgers is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Hamburger met avocadosalsa en gorgonzola
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Real American hamburger
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kidsburger
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje hamburger met pittige aardbeiensalsa
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rode bonensmurrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolschotel met gehakt en appel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete kwark-roombroodjes
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurt met bosbessen
10 min Gebak
Bekijk recept