1 eetlepel(s) olie 4 kalkoenburgers met paprika 100 gm blue stilton (of andere blauwaderk; aas) 1/4 krop ijsbergsla 4 afbak shoarma broodjes 4 eetlepel(s) tomatenketchup 1 bakpapierVoorbereiding : in koekenpan olie verhitten en kalkoenburgers in ca 10 minuten gaar bakken. bakplaat met bakpapier bekleden. burgers op bakplaat leggen (bij bereiding lang van te voren eerst in bakpapier verpakt in koelkast bewaren)Voorbereiding swijze: oven verwarmen op 220 graden. stilton, of andere kaas in plakjes snijden en over burgers verdelen. sla in flinterdunne reepjes snijden. broodjes in kalkoenburgers in oven schuiven. na ca 5 minuten de broodjes uit de oven nemen en bijna geheel opensnijden. binnenkant besmeren met tomatenketchup. hete kalkoenburgers uit oven nemen en in broodjes leggen, slareepjes erop. direct serveren. Serveertips: wijn: los molinos tinto Dit recept is opgegeven door: bellie :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :