Stokbrood belegd met cervelaat

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 klein stokbrood 1 zure bom 1 kleine ui 4 gevulde olijven 1 el boter of margarine 10 plakjes oriëntaalse cervelaat (stegeman)* * U kunt ook 10 kleine plakjes salami nemen. Stokbrood halveren. Helften opensnijden. Zure bom dun schillen en in lengte in plakken snijden. Ui pellen en in dunne ringen snijden. Olijven in plakjes snijden. Een stuk stokbrood besmeren met boter. Achtereenvolgens beleggen met plakken zure bom, dubbelgevouwen plakjes cervelaat, olijven en uiringen. Stukken stokbrood eventueel tot gebruik verpakken in plastic- of aluminiumfolie. voedingswaarde : 445 kcal p.p. voor- / bereidingstijd : 35 / 1 minuten

Stokbrood belegd met cervelaat is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Salamisandwiches met rode tapenade
5 min
Bekijk recept
Fusilli met cervelaat en champignons
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinaziestamppot met cervelaat
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stevige aardappelsalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Kruidige erwtjesspread
20 min-
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept