2 eieren 1 zout 1 versgemalen peper 1 little gem(sla) 1/2 bosje radijs 2 tasty tom trostomaten 4 italiaanse bollen 4 eetlepel(s) olijfmayonaise 4 ronde plakken rookkaas (westzaner) 1 aluminiumfolie of plasticfolieVoorbereiding swijze: eieren hardkoken en onder koud stromend water laten schrikken. afgekoelde eieren pellen. met eiersnijdertje in plakken snijden. en bestrooien met zout en peper. intussen blad van little gem loshalen. radijs schoonmaken en in plakjes snijden. tomaten ook in dunne plakjes snijden. kapjes van italiaanse bollen halen en broodkruim uit bollen halen met je vingers. elk uitgehold broodje met bolle kant van een lepel insmeren met mayonaise. bollen achtereenvolgens vullen met laagje sla,ham,kaas,tomaat,ei en radijs. vulling stevig aandrukken en kapje weer op broodje zetten. bollen strak inpakken in folie en meenemen voor onderweg Serveertips: wil je het iets aparter, dan kun je door de olijfmayonaise een half teentje knoflook persen. je kunt het natuurlijk ook gebruiken voor thuis, bij een lunch of brunchgerecht. dan hoef je het niet in te pakken en kun je het gelijk serveren. je kunt dan ook kleine ciabattabroodjes nemen. dan heb ej vulling genoeg voor 8 ciabattabroodjes Dit recept is opgegeven door: bellie :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 3