Aardbeienijs

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1/2 liter room 1/2 liter aardbeienpuree 1 wat citroensap 1 blaadje rode en 1~blaadje witte ge; latine 400 gm (poeder- of basterd)suiker
Voorbereiding
: Zet de koelkast in de koudste stand. Los de gelatine op in zo weinig mogelijk water. Roer de suiker door de vruchtenpuree tot ze geheel is opgelost. Meng de opgeloste gelatine erdoor en het laatst de room. Vul het bakje voor driekwart. Tijdens het bevriezen af en toe roeren. Als het ijs bijna bevroren is, weer luchtig mixen. Vier a vijf uur laten vriezen. Van: Erik-Jan Vens

Aardbeienijs is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Meringues met ijs en Irish-coffeeroom
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Kleurenshake
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Flinterflensjes
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Aardbeien met slagroom
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Meringues met ijs en Irish-coffeeroom
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Kleurenshake
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Flinterflensjes
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Aardbeien met slagroom
15 min Nagerecht
Bekijk recept