Bosvruchtensorbet

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

500 g bosvruchten 2 eetl. citroensap 175 g poedersuiker Pureer de schoongemaakte bosvruchten (aardbeien, frambozen, bosbessen, aalbessen), citroensap, poedersuiker en 1,5 dl water in de blender, keukenmachine of met de staafmixer. Schep de massa in een metalen vriesvaste schaal of vorm. Zet het mengsel 3 - 4 uur in de diepvriezer. Roer het ijs ieder half uur door om de vorming van ijskristallen te voorkomen. Klop het ijs voor het serveren nog even op met de mixer zodat de massa wat gladder is. voedingswaarde : 208 kcal p.p. bereidings- / vriestijd : 10 minuten / 3 - 4 uur

Bosvruchtensorbet is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsoester met doperwten ’hummus’
45 min-
Bekijk recept
bosvruchtensorbet
50 min Nagerecht
Bekijk recept
Bosvruchtensorbet
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Bosvruchtensorbet
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept

Kalfsoester met doperwten ’hummus’
45 min-
Bekijk recept
bosvruchtensorbet
50 min Nagerecht
Bekijk recept
Bosvruchtensorbet
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Bosvruchtensorbet
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept