Bramentrifle met meringue

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

250 gm bramen 6 plakjes (amandel)cake 1/2 liter vanillevla 3 eiwitten 175 gm poedersuiker 45 gm geschaafde amandelen 1 extra nodig : ovenvaste schaal van; ca. 1 l inh Oven voorverwarmen op 180 ºC. Bramen over bodem van ovenschaal verdelen. Bramen bedekken met laag cake (plakjes zonodig bijsnijden). Vla erover verdelen. Eiwitten stijfkloppen. Poedersuiker deel voor deel toevoegen, blijven kloppen tot alle suiker is opgenomen. Schuim over pudding verdelen en bestrooien met amandelen. Trifle in oven ca. 15 min. bakken tot schuim goudbruin gekleurd is. Variatie : Trifle met peer - Vervang de bramen door 250 g in stukjes gesneden peer. Neem chocoladecake in plaats van amandelcake. 615 kcal per persoon

Bramentrifle met meringue is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Meringues met mango en pistachenootjes
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Meringue met reuzenpompoen
Nagerecht
Bekijk recept
Chocolademousse met granita van appel en mintmeringue
1u30 min Nagerecht
Bekijk recept
Mini citroen meringue taartjes
Bekijk recept