Café liégois

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1/2 vanillestokje 4 eetlepels poedersuiker 1/4 liter slagroom 12 bolletjes mokkaijs 1 sirop de café (of een andere mokka; likeur) Vanillestokje in de lengte halveren, het merg eruit schrappen en vermengen met de poedersuiker. Slagroom stijf kloppen en langzaam de poedersuiker erin laten regenen. IJs over 4 glazen verdelen, de likeur erop gieten en alles bedekken met een dikke laag slagroom. Onmiddellijk serveren. Serveren: er vanillegebak en goed gekoelde champagne bij geven.

Café liégois is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker


Café frappé
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Café mocha
15 min-
Bekijk recept
Mangos Con Licor De Cafe
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept
Cafe Likeur
0-10 min -
Bekijk recept