Chinese pudding (hsing-jen-tou-fu)

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

175 deciliter water 6 blaadjes witte gelatine 50 gr suiker 250 deciliter melk 1 theelepel amandelessence 500 gm verse lychees Laat de gelatine weken in koud water. Breng het water aan de kook en laat de suiker erin oplossen. Roer van het vuur de gelatine erdoor. Doe de melk en de amandelessence erbij. Schenk het in een puddingvorm en laat in 4 uur opstijven. Snijd de pudding in stukjes en garneer met lychees.

Chinese pudding (hsing-jen-tou-fu) is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Wontons Met Spinazie En Tofu
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Spiegeleieren Met Shii-take En Krab (fu Yung Hai)
20-30 min -
Bekijk recept
Mijn Fu Yong Hai
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Fu Yung
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kip in hoisinsaus
140 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groene kruidenmie met spitskool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept