Chocolademousse met banaan en kokos

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

2 bananen 200 ml champagne 2 soeplepels suiker 2 soeplepels geraspte kokos ----VOOR DE CHOCOLADEMOUSSE---- 3 eieren 180 gm suiker 250 gm chocolade 1/2 liter room
Voorbereiding
Schil de bananen en snij ze in grove stukken. Doe ze in een pannetje, overgiet met de champagne en bestrooi met 2 soeplepels suiker. Laat 30 min koken en mix dan het geheel tot een gladde moes. Voeg de eieren en de suiker samen in een pan en warm heel lichtjes op. Klop het mengsel daarna op tot een schuimige, lichtgele massa. Smelt de chocolade en meng deze onder de schuimige massa. Meng daarna de opgeklopte room erbij. Doe de bananenmoes in een schaaltje met de chocolademousse. Overstrooi met de kokos. Zet alles in de koelkast

Chocolademousse met banaan en kokos is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept
Rijstsouffle met mango
90 min Nagerecht
Bekijk recept
Egyptische om ali
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Indiaase bloemkoolsoep
25 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Chocoladecoupes
Nagerecht
Bekijk recept
Witte chocoladetaartjes met frambozen
30wachten min Nagerecht
Bekijk recept
KIT­KAT-M&M-taart
35 min Gebak
Bekijk recept
Chocolademousse met vanilleroom
15 min- Nagerecht
Bekijk recept