Citroenvla met passievruchten

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 vorm met een inhoud van ruim1 lite; r 5 blaadjes gelatine 100 ml limonadesiroop van exotischevrucht; en 1 sap van 1 citroen 1/4 liter slagroom 1/2 liter slagroom 3 eetlepels suiker 6 passievruchten
Voorbereiding
swijze: Week de gelatine in ruim koud water. Los de blaadjes op in het warme citroensap (dat gaat het makkelijkst in de magnetron). Roer er de siroop door en laat afkoelen. Klop de slagroom stijf met de suiker. Klop er eerst de yoghurt en daarna het gelatinemengsel door. Schep de vla in de vorm en zet die afgedekt minstens vier uur, maar liever nog een hele nacht, in de koelkast om op te stijven. Halveer de passievruchten en schep de schillen leeg. Bewaar een halve passievrucht voor de garnering. Schep de zaadjes met het vocht kort voor het serveren over de pudding en zet de halve passievrucht in het midden.

Citroenvla met passievruchten is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Crème brûlée met passievrucht
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Fruitychoco lekkernijen
Nagerecht
Bekijk recept
Passievrucht-mascarponegebak
55 min Nagerecht
Bekijk recept
Cuarenta y tres met passievrucht
10 min - Nagerecht
Bekijk recept

Pepino Met Citroenvla
0-10 min -
Bekijk recept
Citroenvla met kiwi
0 min
Bekijk recept
Tartelettes met citroencr me en vers fruit
0 min Nagerecht
Bekijk recept
Lemon Merinque Pie
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept