1 vorm met een inhoud van ruim1 lite; r 5 blaadjes gelatine 100 ml limonadesiroop van exotischevrucht; en 1 sap van 1 citroen 1/4 liter slagroom 1/2 liter slagroom 3 eetlepels suiker 6 passievruchtenVoorbereiding swijze: Week de gelatine in ruim koud water. Los de blaadjes op in het warme citroensap (dat gaat het makkelijkst in de magnetron). Roer er de siroop door en laat afkoelen. Klop de slagroom stijf met de suiker. Klop er eerst de yoghurt en daarna het gelatinemengsel door. Schep de vla in de vorm en zet die afgedekt minstens vier uur, maar liever nog een hele nacht, in de koelkast om op te stijven. Halveer de passievruchten en schep de schillen leeg. Bewaar een halve passievrucht voor de garnering. Schep de zaadjes met het vocht kort voor het serveren over de pudding en zet de halve passievrucht in het midden.