4 ananasschijven (netto 234 gr) 1 bl lychees (netto 310 gr royal mail) 1 bakje aardbeien (250 gr) 1 eetlepel vloeibare honing 1 citroen 2 eetlepels tropische vruchtenlimonade (karvan; c‚vitam) 8 houten spiesenVoorbereiding : spiesen ca. 30 minuten in een bakje met koud water leggen. Ananas afgieten en elke schijf in zes stukken snijden. Lychees afgieten en hierbij 2 eetlepels sap opvangen. Aardbeien wassen en kroontjes verwijderen. Aan spiesen achtereenvolgens stukje ananas, aardbei, lychee, ananas, aardbei, lychee, ananas en aardbei steken. spiesen tot gebruik afgedekt in de koelkast leggen. Honing en lycheesap tot sausje roeren. Citroen uitpersen. In een kommetje citroensap en limonadesiroop door elkaar roeren. Bereiden: spiesen bestrijken met honingmengsel. Op de hete barbecue ca. 5 minuten roosteren, af en toe keren. Op vier bordjes leggen. Tropisch sausje erover sprenkelen.