Abrikozen-marasquin ijs

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1/4 liter slagroom 25 gm suiker 1 1/2 eetlepel marasquin 1 abrikozenmarmalade 1 (naar smaak:) 1 blad gelatine
Voorbereiding
: De helft van de slagroom met suiker en marasquin, en de andere helft met gepureerde verse of ingemaakte abrikozen of met abrikozenmarmalade op smaak brengen. Dan beide delen om-en-om in een evengrote lagen in een ijsschaal doen. In de diepvriezer zetten. Daar 1 1/2 a 2 uur laten bevriezen. Van: Erik-Jan Vens

Abrikozen-marasquin ijs is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Hazelnootsoesjes met ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Spoom van meloenijs en champagne
10 min
Bekijk recept

Abrikozen blechkuche
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Zelfgebakken vlechtbrood
60 min - Lunchgerecht
Bekijk recept
Nigiri sticky rice sushi
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Opgerolde zuidvruchtentaart met kaneelglazuur
25 min Nagerecht
Bekijk recept