Frambozenijs (glace aux framboises)

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

500 gm frambozen 200 gm poedersuiker 300 ml slagroom 1/2 citroen 1 eetlepel kirsch 2 eieren
Voorbereiding
: Maak de frambozen schoon, druk ze door een zeef en geef er onmiddellijk het sap van de halve citroen over en de kirsch. Roer er 150 gram suiker door. Klop de slagroom stijf. Breek de eieren en scheid de dooiers van de witten. Klop de eiwitten stijf en zodra ze schuimig beginnen te worden voegen we beetje bij beetje de rest van de suiker toe. Gebruik de dooiers voor een andere bereiding. Werk de slagroom door de vruchtenpuree en daarna de stijfgeslagen eiwitten. Geef de compositie in een vorm en vries ze in de vrieskast stijf.

Frambozenijs (glace aux framboises) is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Sorbet van frambozen (sorbet aux framboises)
Bekijk recept
Roomijs met frambozen (glace à la crème aux framboises)
Bekijk recept
moeulleux au chocolat,coeur coulis aux framboises
0 min
Bekijk recept

Frambozenijs met filodeeg
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Frambozenijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Clownpannenkoek met fruit
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Fruitijsjes van mango en frambozen (paletas)
20 min Nagerecht
Bekijk recept