Ijssoufflé met pistaches (soufflé glacé aux pistaches)

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

100 ml water 250 gm suiker 170 gm gepelde pistaches 3 eiwitten 500 ml slagroom 20 ml kirsch
Voorbereiding
: Doe het water met 100 gram suiker in een pannetje en verwarm totdat alle suiker is opgelost. Maal de pistaches in de mixer zeer fijn onder langzame toevoeging van de suikersiroop en de kirsch. Klop de eiwitten met de rest van de suiker zeer stijf en meng ze onder de puree van pistaches. Klop ook de slagroom stijf en meng hem met de rest. Doe het mengsel in soufflévormpjes en ga hierbij te werk als beschreven in recept Ijssoufflé met Chocolade.

Ijssoufflé met pistaches (soufflé glacé aux pistaches) is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van kreeft met artisjok
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Rijst met gedroogde vruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Vanille-ijs met gedroogde aardbeien
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Geflambeerde noga met chocolade
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

IJssoufflé met aardbeien
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
IJssoufflé van Grand Marnier
120 min Nagerecht
Bekijk recept
IJssouffle Met Chocolade
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept
IJssouffle met Chocolade
0 min
Bekijk recept