2 deciliter witte wijn 150 gram suiker 2 kaneelstokjes 2 theelepels kaneel 1 citroensap van een 0,5 citroen 2,5 deciliter room 4 eigeel 2 ei 1 kaneellikeur ----BENODIGDHEDEN---- 1 cakevorm 1 huishoudfolie Zo maak je het: Water en suiker aan de kook brengen en kaneelstokjes en kaneel toevoegen en in laten koken. Scheutje kaneellikeur toevoegen en citroensap. Eigeel en eieren kloppen en au bain marie verwarmen. Langzaam het kaneelsap toevoegen en blijven kloppen tot het gaat binden Daarna de kom uit de pan halen en blijven kloppen tot het mengsel is afgekoeld. De slagroom bijna stijfkloppen en luchtig door het ei met kaneelmengsel scheppen Een cakeblik bekleden met huishoudfolie en hierin het kaneelmengsel gieten. Enkele uren in de diepvries plaatsen. Serveren: Plakje kaneelparfait op een bordje leggen. Daarnaast een bolletje vanille ijs. Dit bestrooien met kaneel.