Kersenijs met warme bessensaus en een topje creme

4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

bolletje kersenyoghurtijs zwarte bessen light jam 1 eiwit Doe het ijs in een coupe,verwarm de jam in de magnetron en giet dit over het ijs. Klop het eiwit stijf evt met een druppel zoetstof en doe dit topje op het geheel.

Kersenijs met warme bessensaus en een topje creme is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Crème brûlée
180 min- Nagerecht
Bekijk recept
Crème brûlée met passievrucht
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Forel met spek en creme fraiche
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Orata al forno e paccheri con crema di avocado (dorade uit de oven en pasta met crème van avocado)
30 min-
Bekijk recept

Perentaartje met noten en yoghurt-kersenijs
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Kersenijs Met Sereh En Kokoswafeltjes
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Vers Kersenijs
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Kersenijs (glace aux cerises)
Bekijk recept