4 eierdooiers 1 1/2 deciliter marsala 100 gm basterdsuiker witte 2 deciliter slagroom 1 theelepel kaneel 1 zakje vanillesuiker 1 water kokend 1 aardbei 1 bitterkoekje italiaanseVoorbereiding stijd: 1 uur 22 minuten Benodigde materialen: een kom, een grote pan, een diepvriesdoos en een mixer.Voorbereiding (20 min). Klop de eierdooiers met de basterdsuiker, vanillesuiker, kaneel en Marsala in de kom tot een schuimig mengsel. Zet de kom in de pan met kokend water en blijf kloppen tot het mengsel gaat binden. Neem de kom uit het water en laat de vla afkoelen. Klop de slagroom half stijf en spatel deze luchtig door het marsala-schuim.Voorbereiding (1 uur). Doe het mengsel over in de diepvriesdoos en laat het in de diepvriezer in circa een uur door en door koud worden.Voorbereiding (2 min). Garneer met de aardbeien en de bitterkoekjes. Ook lekker om een met een scheutje Amaretto erover te serveren.