1 zakje poedergelatine, kleurloos 6 eetlepels koud water 100 deciliter water 90 gm suiker 300 deciliter melk 1 dessertlepel amandel-essence 1 verse vruchten naar keuze ----Voor de suikersiroop:---- 90 gm suiker 550 deciliter water 2 theelepels amandel-essence 1 voor de garnering: 1 een takje verse munt Doe de poedergelatine in een grote kom en schenk er het koude water over. Laat ca. 10-12 minuten wellen. Breng intussen 1 dl water aan de kook, schenk het over de geweekte gelatine en strooi er de suiker in. Roer tot de gelatine en suiker geheel zijn opgelost. Schenk er de melk bij en doe er de el amandel-essence door. Giet dit in een vierkante schaal van ca. 20 X 20 cm, laat het afkoelen en in de koelkast ca. 2 uur opstijven. Breng het water en de suiker voor de siroop in een pan met dikke bodem aan de kook, zet het vuur hoog en laat het 2 minuten flink doorkoken, zodat het wat dikker wordt. Neem de pan van het vuur, laat iets afkoelen en schenk er de amandel-essence bij. Laat afkoelen en zet het eveneens in de koelkast om door en door koud te worden. Maak de vruchten schoon, snijd ze in decoratieve stukken en schik ze op bordjes. Schenk er met kleine beetjes tegelijk de siroop over, zodat alle vruchten bedekt zijn en niet kunnen verkleuren. Snijd van de amandelgelei decoratieve stukken, haal ze met een spatel uit de schaal en leg ze naast de vruchten. Garneer met een toefje munt en dien meteen op.