250 gm walnootkoekjes 90 gm gesmolten boter 2 blaadjes gelatine 250 gm ricotta 250 gm kwark 400 gm gecondenseerde melk 3 eetlepels geraspte citroenschil 1/4 kp citroensap 1/4 kp slagroom 6 gepureerde passievruchten 1 geklopte slagroom 1 passievrucht Vet een bakblik in met boter en bekleed het met bakpapier. Maal de biscuitsin ca. 20 seconden fijn in de keukenmachine. Meng de boter er goed door. Schep het mengsel op het bakblik, druk het goed aan en zet het zolang in de koeling. Doe 1/4 kop water in een vuurvaste kom, leg de gelatine erin en laat het au bain marie oplossen. Laat het mengsel een beetje afkoelen. Klop de ricotta en kwark tot een zacht, glad mengsel. Voeg de melk, citroenschil en citroensap toe en mix dit ca. 3 minuten goed door elkaar. Spatel voorzichtig de room, gelatine en het vruchtvlees erdoor en giet de vulling in het blik. Strijk de bovenkant glad en laat het geheel ongeveer 6 uur opstijven in de koeling. Snijd het geheel in vierkantjes en haal het uit het blik. Garneren met slagroom en passievrucht.