Rabarber crumble

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

50 gm boter 100 gm bloem 50 gm suiker 1 zakje vanillesuiker 1 snufje kaneel 1 rabarbercompote (zie recept) 4 ovenvaste schaaltjes 1 creme fraiche Verwarm de oven voor op 200 C. Smelt 50 g boter en laat het wat afkoelen. Roer in een kom 100 g bloem, 50 g suiker, 1 zakje vanillesuiker en 1 snufje kaneel door elkaar. Schenk de boter erbij en verkruimel het mengsel met de vingertoppen of een vork. Schep de rabarbercompote in 4 ovenvaste schaaltjes. Strooi het kruimeldeeg erover. Zet de schaaltjes 1 25 min in de oven tot het deeg lichtbruin is. Serveer lauwwarm of koud. Lekker met creme fraiche.
Voorbereiding
stijd 20-30 minuten

Rabarber crumble is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Appelcrumble
20 min Gebak
Bekijk recept
Crumble van ganzenlever met appels en peperkoek
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Cranberry crumble
Bekijk recept
Appel-custard crumble met kiprollade en pestoveldertjes
70 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Makreelfilet en rabarberchutney
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse rabarber ijscake met maanzaadjes
400 min- Nagerecht
Bekijk recept
Rabarbertaart met dadels
95 min
Bekijk recept