250 ml bulgur 6 deciliter kokend water 1 ui fijngesneden 1 centiliter plantaardige olie 1 theelepel knoflook geperst 6 deciliter rabarber in dunne reepjes 7 gedroogde abrikozen fijngesneden 4 centiliter appelsap 1 theelepel gemalen kaneel 1 mespunt cayenne peper 3 centiliter bruine rijstsiroop 1/2 theelepel tamari 4 centiliter amandelsnippers 1 verse munt als garnering Meng de bulgur met het kokende water, dek het af en laat het 30 minuten staan. Fruit ondertussen de ui glazig en voeg knoflook en raberber toe. Bak het nog 1 minuut. Voeg abrikoos, appelsap, kaneel en cayenne peper toe. Afdekken en zachtjes koken tot de rabarber zacht is geworden. Voeg rijstestroop en tamari toe. Giet de bulgur af en meng dit door de rabarber. Garneren met amandelsnippers en wat blaadjes munt. Warm opdienen.