Schuimomelet met frambozen

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

4 eieren 20 gm suiker (of suikervervanger) 40 gm boter of margarine (evt. olie) 200 gm verse frambozen (of bramen) De eieren splitsen. De dooiers met de suiker luchtig en dik roeren. De eiwitten stijf slaan en voorzichtig mengen met de eidooiers. 10 gr boter verhitten in een kleine koekenpan. Van 1/4 deel van het eimengsel een omelet bakken op laag vuur met een deksel op de pan. Als de onderkant van de omelet lichtbruin is de omelet uit de pan nemen, dubbel klappen en warm houden. Op dezelfde manier nog 3 omeletten bakken. De frambozen wassen en droog deppen. De dubbelgeslagen omeletten iets indrukken, zodat een schuimrand ontstaat en hierop de frambozen leggen.

Schuimomelet met frambozen is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Mango-frambozenjelly's
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Salade van rundvlees met frambozen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept

Zoete schuimomelet met bosvruchtencompôte
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Zoete schuimomelet met bosvruchten
25 min
Bekijk recept
Schuimomelet met sinaasappel
20 min
Bekijk recept
Schuimomelet met prei
20 min
Bekijk recept