Sorbet van frambozen (sorbet aux framboises)

4 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

400 gm frambozen 300 gm suiker 200 ml slagroom 1 zakje vanillesuiker
Voorbereiding
: Maak de frambozen zorgvuldig schoon en bewaar de mooiste voor garnering. Passeer de rest door een zeef. Doe 250 gram suiker met 3 dl water in een pan er verwarm totdat de suiker is opgelost. Meng de vanillesuiker door de slagroom. Als de siroop is afgekoeld voegen we de abrikozenpuree toe en de slagroom en mengen totdat er een homogeen mengsel is verkregen. Vries het mengsel in de sorbetière in. Bij het serveren garneren we de coupes met enkele apart gehouden frambozen. U kunt er eventueel een scheutje frambozenlikeur over geven.

Sorbet van frambozen (sorbet aux framboises) is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Roomijs met frambozen (glace à la crème aux framboises)
Bekijk recept
Frambozenijs (glace aux framboises)
Bekijk recept
moeulleux au chocolat,coeur coulis aux framboises
0 min
Bekijk recept

Twee soorten chocolade ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Tropische zon
Nagerecht
Bekijk recept
Carpaccio van ananas met limoen- en muntsorbet
Nagerecht
Bekijk recept
Mangosorbet
15 min Nagerecht
Bekijk recept