Vijgen met warme honingsaus en pistaches

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

8 rijpe vijgen 50 gm gepelde pistachenoten 2 eetlepels roomboter 3 eetlepels vloeibare honing 2 eetlepels lichtbruine basterdsuiker Snijd de schoongemaakte vijgen aan de bovenkant kruislings diep in en verdeel ze over vier bordjes. Rooster in een droge koekenpan de noten knapperig. Neem de noten uit de pan en hak ze grof. Smelt de boter, voeg de honing en basterdsuiker toe. Roer de noten door de saus en schenk de saus over de vijgen.

Vijgen met warme honingsaus en pistaches is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van kreeft met artisjok
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Rijst met gedroogde vruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Vanille-ijs met gedroogde aardbeien
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Geflambeerde noga met chocolade
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Vanilletaartjes met gekarameliseerde vijg
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Kaasloempiaatjes met verse vijgenmojo
1u20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitige kerriegehaktballetjes met gele rijst
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitsalade met kaneelsiroop
15 min
Bekijk recept