Warme ananas met noten en roomijs

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

25 gm blanke amandelen 3 eetlepels gembernat 1 blik ananasschijven (nettogewicht; ± 227 g) 1/4 liter (soft)roomijs In droge koekepan amandelen in ± 1 min. lichtbruin roosteren. Koud laten worden. Héél fijnhakken. Boven kommetje ananas afgieten. 2 el sap opvangen. In steelpan gembernat met 2 el ananassap aan de kook brengen. Hierin ananasschijven ± 3 min. zachtjes verwarmen. Halverwege keren. Op 2 bordjes warme ananasschijven dakpansgewijs rangschikken. Amandelsnippers erover strooien. Met lepel 2 lepels roomijs op elk bordje scheppen. voedingswaarde : 250 kcal p.p. voor- / bereidingstijd : 5 / 10 minuten

Warme ananas met noten en roomijs is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Luikse wafel met aardbeien en chocola
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Boerenmeisjes
5 min
Bekijk recept
Frisse rabarber ijscake met maanzaadjes
400 min- Nagerecht
Bekijk recept

Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met warme geitenkaas
15 oventijd min Voorgerecht
Bekijk recept
Warme salade van sperziebonen met geitenkaas
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Roomrijstpudding met warme kersensaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept