1/2 liter yoghurt 1 citroen 12 gm gelatine 1 suiker of vloeibare suikervervange; r 1 mango 1 citroensap naar smaak 1 blikje aardbeien op sap 1 muntblaadjes Week de gelatine in koud water. Pers de citroen uit en zeef het sap. Los de gelatine met aanhangend water op in een pannetje boven laag vuur. Roer de gelatine door het sap en laat afkoelen. Roer de yoghurt en het citroensap door elkaar en breng op smaak met suiker of zoetstof. Laat het in de koelkast lobbig worden. Verdeel het over 4 met koud water omgespoelde puddingvormpjes en laat ze in de koelkast verder opstijven. Schil de mango en snijd het vruchtvlees van de pit. Pureer het tot een dunne saus (een coulis). Breng deze coulis op smaak met citroensap en suikervervanger. Doe hetzelfde met de aardbeien. Schep de mangocoulis op ieder bordje en laat het over het bordje uitvloeien. Schep een lepel aardbeiencouilis in het midden en trek dit met een vork naar de uiteinden zodat een grillig patroon ontstaat. Dompel de puddinkjes in warm water en stort ze in het midden van de bordjes. Garneer met een muntblaadje en serveer direct.