500 gm roodfruit 8 blaadjes gelatine witte 500 ml diksap 5 ml zoetstof vloeibare 1 theelepel citroensap 4 blaadjes citroenmelisse Neem voor het roodfruit bijvoorbeeld aardbeien, rode bessen, frambozen, of bramen. En neem voor het diksap cassis, rode bessen of aardbeien. Benodigde materialen: een tulbandvorm of rijstrandvorm.Voorbereiding swijze: Maak het fruit schoon, houd iets voor garnering apart en snijd de rest van het fruit zonodig in plakjes. Leng het diksap aan met wat water. Maak eenderde van het aangelengde diksap warm, haal dit van het vuur en los de geweekte gelatine hierin op. Meng de rest van het sap, het citroensap en Natrena erdoor en laat het lobbig worden. Roer er voorzichtig het fruit door. Doe het mengsel in een rijstrandvorm of een tulbandvorm. Enkele uren in de koelkast laten opstijven. Bij serveren de vorm even in warm water zetten en de inhoud op een platte schaal storten. Garneren met vers fruit en citroenmelisse. Een lekker nagerecht bij een bonen- of pastasalade. Kan al de avond van tevoren klaargemaakt worden.