Ananas met cognacboter.

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 ananas, in parten 3 eetlepel(s) poedersuiker 1 vanille-roomijs of kokosijs ----VOOR DE COGNACBOTER---- 60 gm boter of margarine 60 gm witte basterdsuiker 2 eetlepel(s) limoensap 1 merg uit 1 vanillestokje 2 eetlepel(s) cognac Bestrooi de ananas met poedersuiker en rooster de ananas aan beide zijden 4 ß 5 minuten tot de suiker gekarameliseerd is. Smelt intussen de boter in een sauspan en roer de basterdsuiker en limoensap erdoor. Voeg het vanillemerg en de cognac toe en laat het mengsel even zachtjes pruttelen. Serveer de geroosterde ananas met de cognacboter en vanille- of kokosijs.
Voorbereiding
stijd: +- 25 minuten Bron: Nynke van der Kooi

Ananas met cognacboter. is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Ananas Met Cognacboter
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tropische kip salade
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Wokstamppot met spitskool, ananas en seroendeng
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept