7 blaadjes witte gelatine 1 blik à 8 ananasschijven op eigen s; ap 1 blikje kokosmelk (400 ml) 100 gm witte basterdsuiker 3 eetlepels pina colada 1 bekertje slagroom (125 ml) 1 rijpe mango 1 poedersuiker uit strooibus 1 theelepel olie om in te vetten 1 extra nodig: puddingvorm inhoud 1; liter en keukenmachine In kom met ruim koud water gelatine 5 minuten laten weken. Intussen puddingvorm dun invetten. In keukenmachine ananaspureren. Kokosmelk en basterdsuiker erdoor mengen. In steelpanpiûa colada verwarmen. Gelatine uitknijpen en van vuur af alroerend in hete piûa colada oplossen. Gelatinemengsel doorananas-kokosmengsel roeren en iets laten afkoelen. Intussen inkom slagroom stijfkloppen. Ananaskokosmengsel luchtig doorroom scheppen. Puddingmengsel in vorm schenken. In koelkastpudding in 3 uur laten opstijven. Grill voorverwarmen ophoogste stand. Intussen mango schillen en in mooie plakken vanpit snijden. Plakken halveren. Platte schaal op puddingvorm leggen samen keren even schudden en pudding uit vorm op schaal laten glijden. Mangoplakken aan beide kanten bestuiven mmet poedersuiker. Mangoplakken op grillplaat leggen en onder hetegrill in 2 à 3 minuten goudbruin laten kleuren halverwegekeren. Mangoplakken naast pudding leggen.Voorbereiding stijd: +- 15 minuten Wachttijd: 3 uur Bron: Mailinglist De Heksenketel
Ananas-kokospudding met gegrilleerde mango. is een recept van De Virtuele Keuken