Ananas-pecanmousse.

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

6 blaadjes witte gelatine 500 ml ananassap 200 gm suiker 2 eetlepels citroensap 150 ml slagroom, lobbig geklopt 25 gm pecannoten Gelatine in ruim koud water 5 minuten weken. 1 dl ananassap met suiker aan de kook brengen tot suiker is opgelost. Gelatine uitknijpen en inhete vloeistof oplossen. Gelatinemengsel iets laten afkoelen en rest vanananassap en citroensap erdoor roeren. Mengsel laten afkoelen tot het ietsgelei-achtig wordt. Slagroom door gelei spatelen. Mengsel onder roeren laten afkoelen tot het lobbig begint te worden. Mousse in coupes schenken en inkoelkast 3 uur laten opstijven. Mousse met hele pecannoten garneren. Serveermet opgerolde rum-kletskopjes of brandy-snaps.
Voorbereiding
stijd: +- 30 minuten Wachttijd: 3 uur Bron: Mailinglist De Heksenketel

Ananas-pecanmousse. is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Ananas-pecanmousse
Bekijk recept

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tropische kip salade
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Wokstamppot met spitskool, ananas en seroendeng
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept