Appelcarpaccio met roquefort.

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

2 appels 200 ml droge witte wijn 3 eetlepels vloeibare honing 4 gedroogde vijgen 150 gm roquefort ----EXTRA NODIG---- 1 een appelboor Met appelboor klokbuizen uit appels boren. Appels schillen en in dunne plakken snijden, In pan wijn met honing aan de kook brengen. Appelplakken erin leggen en afgedekt +- 5 minuten zachtjes koken, halverwege voorzichtig omscheppen, Appel in pan op groot plat bord scheppen. Achtergebleven stoofvocht op hoog voor in +- 5 minuten tot siroop inkoken. Intussen vijgen in reepjes snijden Vijgen door siroop scheppen. Siroop over 4 borden schenken en tot gebruik laten afkoelen. Appelplakken met vijgen en siroop over vier borden verdelen. Kaas erover verkruimelen.
Voorbereiding
stijd: 15 minuten
Voorbereiding
stijd: +- 5 minuten Bron: Mailinglist De Heksenketel

Appelcarpaccio met roquefort. is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Radijssalade met blauwaderkaas
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Minipizza's met roquefort
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Driehoekjes van selder met roquefort
20 min Snack
Bekijk recept
Eikenbladsalade met kippenlevertjes
20 min
Bekijk recept

Appelcarpaccio met kwark-sinaasappeldip.
Bekijk recept
Appelcarpaccio met roquefort
Bekijk recept
Appelcarpaccio met roquefort
Bekijk recept