Appel-honingsorbet.

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 citroen 1 verse mint 125 gm honing 1 citroen 1/2 liter verse appelsap 1 kruidnagels Pers de citroen uit, pluk 2 mintblaadjes af, meng dit met de honing en 1 dl appelsap en hak het met de staafmixer schuimig. Roer de rest van het sap erbij. Draai hiervan, in een ijsmachine, ijs. Of schenk het mengsel in een (metalen) mengkom en zet het 4 uur in de vriezer, maar klop het elk half uur met de staafmixer los. Doe het ijs tot gebruik in een afsluitbare diepvriesdoos. Schep er grote bollen ijs uit en leg elke bol in een schaaltje. Maak met een kruidnagel een appelsteeltje en steek er wat mintblad bij. Schenk er wat verwarmde honing over. Bron: Mailinglist De Heksenketel

Appel-honingsorbet. is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Grapefruit-honingsorbet
Bekijk recept
Appel-Honingsorbet
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept

kruimelgebak met appel en peer
0 min
Bekijk recept
Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept