Appel-kaneel-yoghurt-ijs.

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 appel schillen, raspen en met 1 eetlepel citroensap besprenkelen. 1 dl slagroom met 70 gram fijne kristalsuiker en 2 zakjes vanillesuiker lobbig kloppen. Appelrasp, 21/4 dl volle yoghurt en 2 eetlepels kaneel erdoor roeren. Mengsel in diepvriezer 4 uur laten bevriezen, eerste 2 uur elke 15 minuten even doorscheppen. Van ijs bolletjes scheppen en over borden verdelen. IJs met kaneel en citroenrasp bestrooien. Garneren met druiven en kiwi.
Voorbereiding
stijd: +- 20 minuten Wachttijd: 4 uur Bron: Mailinglist De Heksenketel

Appel-kaneel-yoghurt-ijs. is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Hazelnootsoesjes met ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Spoom van meloenijs en champagne
10 min
Bekijk recept

kruimelgebak met appel en peer
0 min
Bekijk recept
Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept