Arroz con leche (zoete rijstpudding)

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 limoen 1 vanillestokje 600 ml volle melk 100 g dessertrijst 1 kaneelstokje 75 g suiker 3 el rozijnen Limoen schoonboenen en lange reep van schil snijden. Vanillestokje opensnijden en merg eruit schrapen. In pan met dikke bodem melk met rijst, limoenschil, vanillestokje en -merg, kaneelstokje, suiker en rozijnen tegen de kook aan brengen. Vuur laag draaien en rijst (op vlamverdeler) in ca. 15 min. gaar laten worden. Regelmatig roeren. Limoen, kaneel en vanillestokje verwijderen. Rijstpudding warm of op kamertemperatuur serveren. Eventueel garneren met vers fruit.

Arroz con leche (zoete rijstpudding) is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Roomrijstpudding met warme kersensaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Rijstpudding
55 min Nagerecht
Bekijk recept
Stap-voor-pap
90 min- Nagerecht
Bekijk recept
Portugese rijstpudding
45 min Nagerecht
Bekijk recept

Arroz con pollo
Bekijk recept
Arroz tapado
30 min-
Bekijk recept
Arroz a la cubana
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Arroz con leche uit Cuba (rijst met melk)
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept