1 mango ( 500 g) 2 roze grapefruits 1 eetlepel suiker 2 eieren, gesplitst 1 eetlepel amandellikeur 50 gm amandelspijs 20 gm gemalen amandelen 1 poedersuiker ----EXTRA NODIG---- 1 ronde taartvorm ' 20 cm Oven voorverwarmen op 220 graden. Vruchtvlees van mango in 1 cm dikke partjessnijden. Grapefruit dik schillen en partjestussen de vliesjes uitsnijden. 3/4 vanpartjes stervormig in taartvorm schikken. Met suiker bestrooien. Eiwitten stijfkloppen. Eidooiers met likeur en spijs in kom op pan met heet water au bain-marie romigkloppen. Eiwitten en amandelen erdoorspatelen en eimengsel over fruit in taartvormverdelen. Rest van fruit op eimengselschikken. Vorm onderin oven schuiven en fruitin 8-10 minuten laten gratineren. Uit oven mmet poedersuiker bestrooien en direct serveren.Voorbereiding stijd: 20 minuten Bron: Nynke van der Kooi
20-minuten-gratin van mango en roze grapefruit. is een recept van De Virtuele Keuken