1 blaadje witte gelatine 1 grote banaan 1/2 eetlepel citroensap 4 eetlepels gemalen kokos 6 eetlepels sinaasappelsap 1 deciliter slagroom 2 eetlepels suiker 1 chocoladevlokken ofchocoladehagels; lagVoorbereiding : In een kom met ruim water gelatine ca. 5 minuten weken. Banaan pellen en in kom fijnprakken. Citroensap, kokos en 4 eetlepels sinaasappelsap erdoor roeren. In steelpan 2 eetlepels sinaasappelsap verwarmen. Gelatine goed uitknijpen en van het vuur af in warme sinaasappelsap oplossen. Door banaanmengsel roeren. In andere kom slagroom met suiker stijfkloppen. Banaanmengsel er luchtig door scheppen tot een egaal mengsel. Overdoen in twee hoge coupes. In de koelkast minstens 1 uur laten opstijven.Voorbereiding : Coupes met banaan-kokosmousse garneren met chocoladevlokken. Recipe by Mistermail