Banaan-kokosmousse

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 blaadje witte gelatine 1 grote banaan 1/2 eetlepel citroensap 4 eetlepels gemalen kokos 6 eetlepels sinaasappelsap 1 deciliter slagroom 2 eetlepels suiker 1 chocoladevlokken ofchocoladehagels; lag
Voorbereiding
: In een kom met ruim water gelatine ca. 5 minuten weken. Banaan pellen en in kom fijnprakken. Citroensap, kokos en 4 eetlepels sinaasappelsap erdoor roeren. In steelpan 2 eetlepels sinaasappelsap verwarmen. Gelatine goed uitknijpen en van het vuur af in warme sinaasappelsap oplossen. Door banaanmengsel roeren. In andere kom slagroom met suiker stijfkloppen. Banaanmengsel er luchtig door scheppen tot een egaal mengsel. Overdoen in twee hoge coupes. In de koelkast minstens 1 uur laten opstijven.
Voorbereiding
: Coupes met banaan-kokosmousse garneren met chocoladevlokken. Recipe by Mistermail

Banaan-kokosmousse is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Ewouts witte chocolade-kokostaart
2 uur-
Bekijk recept
Luchtige kokosmousse
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Krokante kokosmousse
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Kokosmousse 2
0 min
Bekijk recept

Banaan met rum en sinaasappel
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Jamie Olivers geroosterde havermout met mango, blauwe bessen & yoghurt
10 min
Bekijk recept
Ontbijtcake met noten en banaan
15 min
Bekijk recept
Panna cotta van chocolade met banaan
45 min Nagerecht
Bekijk recept