Bananenijs

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

300 gm rijpe bananen 130 gm fijne kristalsuiker 1 sap van 1 citroen 1 eidooier 100 ml slagroom 300 ml volle melk 1 advocaat 1 bananenlikeur 1 plakjes kiwi 1 ontpitte dadels 1 walnoot 1 (eventueel:) slagroom
Voorbereiding
: Pureer de bananen samen met de eidooier, suiker en citroensap. Roer de bananenpuree goed door de slagroom en de melk. Plaats het vrieselement in de machine, schakel de motor in en giet het mengsel in de kom.
Voorbereiding
stijd ong. 50 minuten. Serveren: Doe op een fantasievolle manier in een coupe wat plakjes banaan, 1 eetlepel dvocaat, 1 eetlepel bananenlikeur, plakjes kiwi, 2 ontpitte dadels (opengesneden) met daarin een halve walnoot en 2 bolletjes bananenijs. Eventueel wat half geklopte slagroom. Van: Levine

Bananenijs is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Gekleurde ijswafel
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Avocado- of bananenijs
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Bananenijs
5 min Nagerecht
Bekijk recept
bananenijs
120 min Nagerecht
Bekijk recept

Gekleurde ijswafel
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Avocado- of bananenijs
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Bananenijs
5 min Nagerecht
Bekijk recept
bananenijs
120 min Nagerecht
Bekijk recept