300 gm spaghetti 1 bak romatomaten (750 gr) 1 doosje italiaans kruiden( diepvrie; s) 5 eetlepel(s) olijfolie 1 eetlepel(s) balsamicoazijn 2 teentjes knoflook 2 bakjes gekookte gamba's (a 200 gr) 1 pakje room culinair (of alpro room; )Voorbereiding swijze: spaghetti koken en uilekken. tomaten schoonmaken en in plakken snijden. plakken bestrooien met 4 el kruiden en 3 el olijfolie. azijn zout en peper.knoflook pellen en in plakjes snijden. in wok rest van olie verhitten . knoflook 2 min bakken. knoflook uit pan en apart houden. in hete olie gamba's ca 4 min roerbakken. intussen room, knoflook rest van kruiden peper en zout door de spaghetti mengen. spaghetti over 4 borden verdelen en gamba's er naast leggen. Serveertips: serveren met tomatensalade