Spaghetti met quornbasilicumsaus

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

150 g spaghetti zout, peper 1 bakje quorngehakt, à 175 g 1 el olie 1 ui, gesnipperd 1 teen knoflook, geperst 100 g wortel, geraspt 1 1/2 el tomatenpuree 400 g pomodoro tomaten, in stukjes 5 el basilicumblaadjes, grof gescheurd 50 -75 g oude kaas, geraspt
Voorbereiding
swijze 1. Kook de spaghetti in ruim kokend water met iets zout volgens de beschrijving op het pak gaar.

2. Bak het quorngehakt zachtjes in de olie in ± 2 min. bruin. Voeg de ui, knoflook en wortel toe en bak het ± 2 min. mee.

3. Voeg de tomatenpuree toe en bak ± 1 min. zachtjes. Voeg de tomaten toe en bak ze onder af en toe omscheppen in ± 10 min. helemaal zacht.

4. Breng de saus op smaak met zout en peper.

5. Giet de spaghetti af en schep het door de quornsaus. Roer de helft van de basilicum erdoor en strooi de rest er overheen. Geef de kaas er aan tafel bij.

Spaghetti met quornbasilicumsaus is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti met quornbasilicumsaus
0 min
Bekijk recept
Spaghetti met quornbasilicumsaus
0 min
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept