60 g spaghetti 1 kleine prei 100 g champignons ½ zakje witte saus 1/2 blikje uitgelekte tonijn (naturel) ±100 g zout en peper 1 el. geraspte 20+ kaasVoorbereiding : Kook de spaghetti gaar volgens de gebruiksaanwijzing. Bereid de saus met 1 ½ dl. vocht. Was de prei en snij ze in ringetjes. Maak de champignons schoon en snij ze in dunne plakjes. Voeg de groenten toe aan de saus en laat +/- 5 min. mee koken. Maak de tonijn los en roer hem door de saus. Breng de saus op smaak met peper en zout. Laat de spaghetti goed uitlekken en schep de spaghetti op een bord. Schep de saus erop en garneer met geraspte kaas. Serveren met: salade van 1/4 komkommer (dressing van azijn en zoetstof) (18 kcal) Toe: 150 ml magere yoghurt (50 kcal) Totaal van dit menu: 550 kcal