300 gm ah spaghetti (pak a 500 g) 2 bakjes snijbonen (a 150 g, ah) 1 zout 1 pot witte bonen (ca. 370ml) 100 gm pitloze zwarte olijven 1 bakje rode pesto (100 g, ah huistr; aiteur) 50 gm geraspte parmezaanse kaas Bereiden: Spaghetti koken volgens gebruiksaanwijzing. In pan snijbonen met zout in ca. 6 minuten beetgaar koken. Intussen witte bonen laten uitlekken. Olijven halveren. Spaghetti en snijbonen afgieten en warmhouden. Pesto, snijbonen, witte bonen en olijven in pan doen en goed meeverwarmen. Spaghetti toevoegen en mengen. Spaghetti over vier borden verdelen en bestrooien met kaas. Bevat per eenpersoonsportie: 540 kilocalorieën eiwit 21 g vet 21 g koolhydraten 68 g WIJNCATEGORIE: 2 Ronde, fruitige, soms wat kruidige witte wijnen. Kangaroo Ridge Chardonnay
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)